spinning_100Alweer voor de vijfde keer organiseren de Stichting Het Goede Doel en het Sportcentrum een spinningmarathon. Op dinsdag 10 december fietsen collega’s zich in het zweet om de projecten die Het Goede Doel ondersteunt, een extra handje te helpen. Jij spint of sponsort toch ook mee?

Vorig jaar spinden collega’s bijna Є 5304 bij elkaar. Dit jaar is het streven om het bedrag met Є 555 te overtreffen. Dus help mee! Spin je 10 december in het zweet of sponsor een collega.

Iedereen kan mee doen!
De marathon begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Als je zelf gaat spinnen, zit je tussen de één en vijf uur op de fiets. Iedereen kan dus deelnemen, zowel geoefende als ongetrainde fietsers. Als deelnemer betaal je voor elk uur dat je spint minimaal Є 5,-. Dat bedrag kun je verhogen door collega’s te vragen om jou te sponsoren. Wil je meedoen? Vanaf 11 november liggen de formulieren bij het Sportcentrum in de Plint dus schrijf je in. Daar vind je ook de sponsorformulieren en informatie over de deelnemende doelen. Sponsor je liever? Meld dat dan bij een collega die meedoet. Of reageer positief op een sponsorverzoek. Dan krijg je een plekje op de sponsorlijst. Natuurlijk ben je van harte welkom om op 10 december te komen kijken en de spinners aan te moedigen.

Goede doelen
Het bij elkaar getrapte geld gaat naar de volgende doelen:

Project Mansuar
ondersteuning van duurzame tuinbouw in het binnenland, een vrouwengroep die samen komen om sieraden te maken voor toeristen en voor verkoop in Nederland (via de SDSP).

Stichting SOSOI
Sosoi heeft besloten om de coöperatie op Java nog een aantal jaren te steunen. Doel is om het aantal boeren dat op een biologische manier rijst en groente gaat telen te vergroten. Hiervoor is werkkapitaal nodig en geld om trainingen te geven aan de boeren. Voor dit en volgend jaar wil Sosoi hieraan zo’n Є 4000 bijdragen.

Stichting Theo de Wit
voor 2014 zijn onder andere bijdrages voor de bouw van wc’s en waterputten gepland.

Voor vragen: Emile de Jong

Geef een antwoord